Strona: Studenckie i Doktoranckie Koło Naukowe Inżynierii Chemicznej i Farmaceutycznej IPSUM / Strona: 8

Aktualności

14 Gru

Zapisy na tematy projektów inżynierskich na rok akademicki 2022/2023

14-12-2021 r.
Tematy projektów inżynierskich dla studentów studiów stacjonarnych I stopnia na rok akademicki 2022/2023
05 Paź

Zapisy na tematy prac doktorskich od roku akademickiego 2022/2023

05-10-2021 r.
Zapisy na tematy prac doktorskich planowanych do realizacji od roku akademickiego 2022/2023
 
03 Paź

Dr inż. Izabela Zaborniak otrzymała stypendium MEiN dla wybitnych młodych...

03-10-2021 r.
Stypendium Ministra Edukacji i Nauki dla wybitnych młodych naukowców Politechniki Rzeszowskiej, którzy prowadzą badania naukowe wysokiej jakości i posiadają bogaty dorobek naukowy w skali międzynarodo
06 Cze

Projekt „Inkubator Innowacyjności 4.0”

06-06-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Synteza układów rozgałęzionych o rdzeniu taniny do zastosowań jako kluczowe składniki antybakteryjnych i przeciwporostowych powłok polimerowych"
 
24 Maj

Projekt MNiE „Studenckie koła naukowe tworzą innowacje”

24-05-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "SI-ATRP w syntezie funkcjonalnych szczotek polimerowych szczepionych z powierzchni płaskich"
16 Lut

Projekt SONATA BIS 10

16-02-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Witamina B2 jako skuteczny inicjator, fotoaktywator i zmiatacz tlenu w ekonomicznej i uproszczonej syntezie zaawansowanych materiałów polimerowych technikami ATRP"
 
05 Lut

Prof. ucz. dr hab. inż. Paweł Chmielarz w gronie 2% najlepszych uczonych na...

05-02-2021 r.
Prof. ucz. dr hab. inż. Paweł Chmielarz znalazł się w gronie 2% najczęściej cytowanych naukowców z całego świata - raport Stanford University, Elseviera i SciTech Strategies na łamach „PLOS Biology”.
15 Sty

Program grantowy PCI

15-01-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Synteza hydrofobowych i antybakteryjnych ekologicznych powłok lakierniczych"
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.