Strona: Studenckie i Doktoranckie Koło Naukowe Inżynierii Chemicznej i Farmaceutycznej IPSUM

Aktualności

28 Mar

inż. Katarzyna Kisiel oraz inż. Kinga Ślusarczyk otrzymały stypendium MNiSW...

28-03-2024 r.
inż. Kinga Ślusarczyk i inż. Kinga Ślusarczyk z Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej (Chmielarz Research Group) otrzymały stypendium MNiSW za znaczące osiągnięcia naukowe
16 Lut

"Fascynujący mikroświat polimerów: nanoszczotki polimerowe i mikroskopia sił...

16-02-2024 r.
Seminarium naukowe dr Karola Wolskiego (Uniwersytet Jagielloński)
 
02 Lut

Dr Monika Flejszar stypendystką programu Bekker NAWA

02-02-2024 r.
Dr Monika Flejszar z Katedry Chemii Fizycznej Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej (Chmielarz Research Group) została stypendystką programu Bekker NAWA
30 Sty

Prof. dr hab. inż. Paweł Chmielarz kierownikiem grantu Narodowego Centrum...

30-01-2024 r.
Prof. dr hab. inż. Paweł Chmielarz, Kierownik Katedry Chemii Fizycznej na Wydziale Chemicznym kierownikiem grantu badawczego w ramach konkursu PRELUDIUM BIS 5. Budżet projektu wynosi 688 080,00 zł.
 
29 Sty

List gratulacyjny WCh PRz dla mgr inż. Agaty Hochół

29-01-2024 r.
Mgr inż. Agata Hochół otrzymała Lista Gratulacyjny przyznawany przez Władze Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej
10 Sty

"Engineering Multifunctional (Co)Polymers for Nanoscale Delivery of...

10-01-2024 r.
Seminarium naukowe prof. Francesco Cellesiego (Politecnico di Milano, Włochy)
 
09 Sty

Prof. Krzysztof Matyjaszewski doktorem honoris causa Politechniki Rzeszowskiej

09-01-2024 r.
Prof. Krzysztof Matyjaszewski doktorem honoris causa Politechniki Rzeszowskiej w uznaniu zasług dla rozwoju potencjału badawczego Wydziału Chemicznego
08 Sty

"Fundamentals and recent advances in ATRP" – wykład prof. dr hab. Krzysztofa...

08-01-2024 r.
Seminarium naukowe prof. dr hab. Krzysztofa Matyjaszewskiego (Carnegie Mellon University, USA)
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję